listen live button  ENED LIVE24 LOGO 300x150

Οι μουσικές λίστες του Black Velvet δημιουργούνται με αγάπη και προσήλωση: Τι είδος ακούγεται, πότε ανανεώνεται και πότε ακούγεται στον αέρα

maxresdefault

Επιμέλεια κειμένου και μουσικών επιλογών: Danny Abas

O Black Velvet radio είναι πολλά. Αλλά πρώτα από όλα είναι μουσική !

Η μουσική, μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη και ταξιδεύει όλο τον πλανήτη , για αυτό δεν μπορεί να είναι « επίπεδη » αλλά δεν μπορεί να είναι μια απλή επανάληψη !

Ναι είμαστε fun των Deep Purple, Led Zeppelin, Rolling Stones ,αλλά και των Foo Fighters ,Guns and Roses , Kings of Leon και όλα αυτά τα συγκροτήματα που όλοι μας αγαπάμε. Η rock δεν είναι μόνο αυτά τα συγκροτήματα, μόνο τα γνωστά και τα πολυδιαφημισμένα bands ,είναι και τα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε την προσπάθεια τους.

Είναι τόσο παγκοσμιοποιημένη μουσική λόγω του διαδικτύου που καλή μουσική μπορεί να σου « έρθει» από παντού , από την Αυστραλία και την Μαλαισία μέχρι την Αργεντινή.

Όποιος παρακολουθεί την προσπάθεια μας θα έχει καταλάβει ότι σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε και να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά την ευκαιρία να ακουστεί η μουσική τους αλλά και σε εσάς που βαρεθήκατε τα «ίδια», την εναλλακτική μουσική λύση που ψάχνατε στο διαδίκτυο .

Η μουσική μας ανανεώνεται σχεδόν κάθε δύο μέρες και κάθε φορά που κάτι καινούργιο «σκάει» μπαίνει πρώτα στην λίστα μας , μετά στην ομάδα μας  Black Velvet Radio (official group) και μετά συγκεντρώνεται κάθε Σάββατο στο ήδη αγαπημένο σας “new new new” σε ένα άρθρο ότι καινούργιο κυκλοφόρησε και «αλιεύσαμε» μέσα στην εβδομάδα !

Κάθε δεκαπέντε ημέρες σας παρουσιάζουμε πέντε νέα γκρουπ από όλο τον κόσμο τα οποία η ομάδα του Black Velvet βρίσκει στο You Tube ,Soundcloud ,Reverbnation , Bandcamp με πρόθεση να σας παρουσιάσει την μουσική τους χωρίς κανένα όφελος, απλά γιατί το μέλλον είναι αυτά τα παιδιά που ακόμα ζουν σε ένα παράλληλο rock συμπάν αλλά που ξέρετε , ίσως κάποια στιγμή γίνουν και αυτοί superband

Όμως μέχρι να αρχίσουν οι ζωντανές εκπομπές αλλά και όταν τελειώνουν, ο Black Velvet radio και η μουσική του δεν σταματούν ποτέ.

Από τις 02:00 τα ξημερώματα μέχρι τις 07:00 το πρωί ,καθημερινά η slow μουσική σας φτιάχνουν ένα soundtrack που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την διάθεση σας.

Νοσταλγία, συντροφιά, γαλήνη, σαγήνη όλα μέσα από την μουσική!

Άλλωστε την νύχτα την μεταφράζει όπως νιώθει ο καθένας.

ü  Από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 08:00, morning call music. Μουσική που σε κάνει να ξυπνάς ήρεμα και να σου ζωγραφίζει το πρώτο χαμόγελο πριν την δύσκολη πραγματικότητα.

ü  Από τις 08:00 το πρωί και μέχρι τις 00:00 το βράδυ όλη η μουσική από όλο τον κόσμο έρχεται στον ψηφιακό σου δέκτη. Rock ,Classic rock ,Punk , New wave ,Grunge , Pop rock , Alternative rock , Indie rock ,Blues rock ,Dark Country , New Country αλλά και όλες οι μεγάλες επιτυχίες από το 1960 μέχρι το σήμερα.

Μια ειδική μνεία χρειάζεται η μικρή παύση στις 12:00 το μεσημέρι. Αληθινές ιστορίες της rock ακούγονται από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή και παρουσιάζουν τις αληθινές ιστορίες που ξετυλίχτηκαν πριν την δημιουργία ενός τραγουδιού που όλοι αγαπήσαμε.

ü  Από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 00:00 το βράδυ και ανά 30 λεπτά περίπου ακούτε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες που μας έχουν δώσει συνέντευξη , ακούτε την φωνή τους και την δουλειά τους.

ü  Αλλά δεν είναι μόνο αυτά που έχουμε επιμεληθεί για εσάς !

Σημειώστε λοιπόν :

ü  Κάθε Κυριακή προς Δευτέρα και Δευτέρα προς Τρίτη από τις 00:00 το βράδυ μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνόφωνης ή Ελληνικής rock αν προτιμάτε από το 1970 έως σήμερα έρχονται να θυμίσουν  ότι η rock έχει βγάλει και βγάζει διαμάντια στο τόπο που συναντιούνται δύο κουλτούρες με διαφορετικό γεωγραφικό προσανατολισμό. Την Δυτική και την Ανατολική.

Συγκροτήματα που έγραψαν ιστορία όπως Τρύπες , Ξύλινα Σπαθιά , Magic De Spell , Panx Romana, Γυμνά Καλώδια ,Διάφανα Κρίνα αλλά και ο Παύλος Σιδηρόπουλος όσο και ο Νικόλας ο Άσιμος παρέα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους Αδελφούς Κατσιμίχα είναι λίγα από τα «ιστορικά» ονόματα που σας γεμίζουν τις νύχτες. Δεν είναι όμως μόνο το παρελθόν αλλά και το μέλλον με τους Countdown,Μοβαστρο , Émigré , Greeklish Babylon , Αλχημιστές και τον Ορέστη Ντάντο να δείχνουν ότι η ελληνική rock έχει συνέχεια και συνέπεια.

ü  Τρίτη προς Τετάρτη από τις 00:00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 02:00 το πρωί η μουσική στον Black Velvet περνάει σε άλλο επίπεδο.

Το ονομάσαμε Rich Acoustic και έχει μέσα ονόματα μίας άλλης ποιότητας ,αισθητικής και μουσικής κληρονομιάς.

Frank Sinatra, Matt Monroe, Abba, Anita Baker, Aretha Franklin, Barry Manilow, Barry White, David Bowie και τόσοι άλλοι μιας διαφορετικής μουσικής ιδιοφυίας που θα μείνουν ανεξίτηλοι στο πέρασμα της μουσικής ιστορίας.

ü  Η Τετάρτη προς Πέμπτη και Πέμπτη προς Παρασκευή χρειάζεται τρία πράγματα να έχετε κοντά σας για να την ακούσετε ,όπως λέει και το ειδικό promo spot .

One bourbon, one scotch and one beer. Από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα σας πάμε στον σκοτεινό ήχο της Blues. Ονόματα όπως Albert King , B.B. King , Buddy Guy , Howlin Wolf , Janis Joplin ,αλλά και τους δικούς μας Blues Wire είναι εγγύηση σε ένα σκοτεινό ταξίδι στα μπαρ του Memphis και της New Orleans .

Το Σαββατοκύριακο φτάνει και οι ρυθμοί ανεβαίνουν.

ü  Παρασκευή προς Σάββατο από τις 00:00 και ένα (!) μέχρι τις 2 τα ξημερώματα όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στην σκηνή του Black Velvet radio και μας χαρίζουν τις καλύτερες live performances. Ένα δίωρο με live and unplugged μουσικές που μόνο στον Black Velvet θα ακούσετε.

Το Σαββατοκύριακο ήρθε και η μουσική κορυφώνεται .

ü  Στις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 00:00 , heavy metal , Industrial rock , Symphonic rock, Dark metal και η Stoner έχουν την διάθεση να σας ηλεκτρίσουν χωρίς έλεος !

Από τους Iron Maiden και τους Black Sabbath μέχρι τους Metallica και τους Alter Bridge και από τους Avenged Sevenfold και τους Bullet For My Valentine μέχρι τους Five Finger Death Punch και τον Marilyn Manson !

Κάθε Σάββατο και Κυριακή 10 με 12 οι ψηφιακοί σας δέκτες θα πάρουν φωτιά αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα !

Τα παλιά πάρτυ που κάναμε παιδιά με rock μουσική αναβιώνουν στον Black Velvet radio από τις 00:00 το βράδυ Σάββατο προς Κυριακή μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα.

ACDC , Aerosmith , Bad Company , Beatles , Billy Idol , Blondie , Bon Jovi , Bruce Springsteen , Clash , Cure , Def Leppard , Doors , Iggy Pop αλλά και Killers , Kiss , Led Zeppelin , Mc Fly , James , Midnight Oil , Smiths ,Muse ,Nickelback , Offspring Placebo  και πολλοί ακόμα που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν να καθίσετε σε πολυθρόνα ή καρέκλα.

Το δίωρο Club rock είναι η ιδανική ιδέα  διασκέδαση το Σαββατόβραδο για εσάς με την παρέα σας.

H αγάπη μας για την μουσική, μας κάνει να θέλουμε το καλύτερο αλλά χωρίς εσάς δεν θα είχε καμιά ουσία.

Γιατί ο Black Velvet radio είναι οι ακροατές του. Χωρίς δώρα και ταξίδια , χωρίς μουσικές αγκυλώσεις .

 

Το Web radio που ήθελες είναι εδώ. Συντονίσου !

Circle Sinentefksis

Circle Atzenta

O BVR SAS PROTINI

Circle MousikaNea

FACEBOOK LOGO TWITTER LOGO INSTAGRAM LOGO 2 YOUTUBE LOGO 2
 Soundcloud logo    bandcamp